Domů

» Aktivity » Přijímací řízení pro školní rok 2024/2025 – 2. kolo

Přijímací řízení pro školní rok 2024/2025 – 2. kolo

16. 5. 2024

Ředitel Střední školy gastronomie, oděvnictví a služeb, Frýdek-Místek, příspěvková organizace, na základě zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a vyhlášky č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů, vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení do prvních ročníků pro školní rok 2024/2025 pro tyto obory:

Tříleté obory ukončené závěrečnou zkouškou s výučním listem – denní forma

 

29-56-H/01      Řezník – uzenář   9

65-51-H/01      Kuchař – číšník   4

66-53-H/01      Operátor skladování   3

29-54-H/01      Cukrář   2

29-53-H/01      Pekař   3

 

Čtyřleté obory ukončené maturitní zkouškou – denní forma

65-41-L/01     Gastronomie   7

 

Věnujte prosím pozornost následujícím odkazům

Informace ke 2. kolu PZ Podrobné informace k PZ Jak podat přihlášku Tabulka přepočtu

 

Přijímací kritéria pro jednotlivé obory

Cukrář Kuchař-číšník Operátor skladování Pekař Řezník Gastronomie

 

Podmínky zdravotní způsobilosti uchazeče ke vzdělávání

Cukrář Kuchař-číšník Operátor skladování Pekař Řezník-uzenář Gastronomie

 

Podobné články

INFORMACE K ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025

INFORMACE K ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025

Informace pro přijaté žáky a jejich zákonné zástupce - o přijetí jste byli informování na webu naší školy, dále prostřednictvím informační tabule na dveřích školy a v neposlední řádě prostřednictvím systému DIPSy. Podrobné informace obdržíte v dopise, který Vám bude...

číst více
INFORMACE K ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025

INFORMACE K ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025

Informace pro přijaté žáky a jejich zákonné zástupce - o přijetí jste byli informování na webu naší školy, dále prostřednictvím informační tabule na dveřích školy a v neposlední řádě prostřednictvím systému DIPSy. Podrobné informace obdržíte v dopise, který Vám bude...

číst více