Domů

» Aktivity » Gastroworkshop

Gastroworkshop

13. 12. 2021

Na Střední škole gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku proběhl dne 3. 11. 2021 workshop v rámci projektu „Zásady moderní přípravy jídel II“,  pořádaný UNIHOSTEM a Moravskoslezským krajem na téma Svatomartinské menu. Workshopu se zúčastnilo  sedm škol MSK.

Lektor Tomáš Braczek ukázal učitelům a žákům přípravu nevšedního svatomartinského menu za použití regionálních surovin.

Všichni učitelé odborného výcviku a žáci zúčastněných škol ocenili kvalitu a vzhled připravovaných pokrmů.

Podobné články

1. misto v kadeřnické soutěži

1. misto v kadeřnické soutěži

Dne 26.3. 2024 se uskutečnila v Odrách soutěž pro mladé kadeřníky Ateliér fantazie téma bylo královna Zloba. Soutěže se zúčastnily 2 týmy. Jeden vedla Jana Halešová se soutěžícími Karolínou Koryčánkovou, Terezou Sivákovou a modelkou Zuzanou Buzkovou. Druhý tým vedla...

číst více
Svérázná Korsika

Svérázná Korsika

Ve čtvrtek 21. 3. 2024 se žáci třídy CRO1 (CR) zúčastnili přednášky na téma „Svérázná Korsika“. O nádherném prostředí Korsiky jim přednášela paní lektorka Jana Branwen Helebrandová z katedry biologie a ekologie Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity. Všichni jsme...

číst více
1. misto v kadeřnické soutěži

1. misto v kadeřnické soutěži

Dne 26.3. 2024 se uskutečnila v Odrách soutěž pro mladé kadeřníky Ateliér fantazie téma bylo královna Zloba. Soutěže se zúčastnily 2 týmy. Jeden vedla Jana Halešová se soutěžícími Karolínou Koryčánkovou, Terezou Sivákovou a modelkou Zuzanou Buzkovou. Druhý tým vedla...

číst více
1. misto v kadeřnické soutěži

1. misto v kadeřnické soutěži

Dne 26.3. 2024 se uskutečnila v Odrách soutěž pro mladé kadeřníky Ateliér fantazie téma bylo královna Zloba. Soutěže se zúčastnily 2 týmy. Jeden vedla Jana Halešová se soutěžícími Karolínou Koryčánkovou, Terezou Sivákovou a modelkou Zuzanou Buzkovou. Druhý tým vedla...

číst více