Střední škola gastronomie, oděvnictví a služeb

„S námi do života…“

Domů

» Aktivity » Gastroworkshop

Gastroworkshop

13. 12. 2021

Na Střední škole gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku proběhl dne 3. 11. 2021 workshop v rámci projektu „Zásady moderní přípravy jídel II“,  pořádaný UNIHOSTEM a Moravskoslezským krajem na téma Svatomartinské menu. Workshopu se zúčastnilo  sedm škol MSK.

Lektor Tomáš Braczek ukázal učitelům a žákům přípravu nevšedního svatomartinského menu za použití regionálních surovin.

Všichni učitelé odborného výcviku a žáci zúčastněných škol ocenili kvalitu a vzhled připravovaných pokrmů.

Podobné články

Ředitelské volno

Ředitelské volno

V souladu s § 24 odst. 2, zákona 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění, je na den 9. 5. 2025 vyhlášeno ředitelské volno z provozních důvodů. Vedení...

číst více
Školní jídelna

Školní jídelna

Dne 2. 5. 2025 bude výdej obědů z provozních důvodů od 11. 00 – do 13. 00 hodin Děkujeme za pochopení kolektiv kuchyně

číst více
Ředitelské volno

Ředitelské volno

V souladu s § 24 odst. 2, zákona 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění, je na den 9. 5. 2025 vyhlášeno ředitelské volno z provozních důvodů. Vedení...

číst více
Školní jídelna

Školní jídelna

Dne 2. 5. 2025 bude výdej obědů z provozních důvodů od 11. 00 – do 13. 00 hodin Děkujeme za pochopení kolektiv kuchyně

číst více
Ředitelské volno

Ředitelské volno

V souladu s § 24 odst. 2, zákona 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění, je na den 9. 5. 2025 vyhlášeno ředitelské volno z provozních důvodů. Vedení...

číst více