Střední škola gastronomie, oděvnictví a služeb

„S námi do života…“

Domů

» Aktivity » ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025 PRO 2., 3. a 4. ROČNÍKY

ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025 PRO 2., 3. a 4. ROČNÍKY

30. 8. 2024

Zahájení nového školního roku pro teoretickou výuku se uskuteční 2. září 2024 v 8:00 hodin v budově školy.

Školní rok – teoretickou výuku – zahajujeme sudým během. Jedná se o tyto třídy:

CU2 (učebna 302); H2 (učebna 305); KPK3 (učebna 414); AR3 (učebna 321) + maturitní obory CRO2 (učebna 214); KSG2 (učebna 308); CRO3 (učebna 616); KSG3 (učebna 303); CRO4 (učebna 607); KSG4 (učebna 404).

V těchto třídách budou probíhat třídnické hodiny s třídním učitelem dané třídy.

Zahájení nového školního roku pro praktickou výuku se rovněž uskuteční 2. září 2024 v 7:45 hodin v budově školy.

Třídy OPK2, KČ2, AR2, H3 a COP3 zahajují školní rok 2024/2025 praktickou výukou a shromáždí se u recepce školy – zde si je rozdělí učitelé odborného výcviku.

 

 

PhDr. Mgr. Ing. Lukáš Smutný, MPA, MBA, MSc., Ing. Paed. IGIP, dr. h. c.

ředitel školy

 

Podobné články

Exkurze do pohankového mlýna

Exkurze do pohankového mlýna

Ve středu 14. 5. jsme se vydali vlakem do Frenštátu a pak pěšky do Pohankového mlýna pana Šmajstrly. Dozvěděli jsme se zajímavé informace o historii rodinné firmy, postupech zpracování pohanky. Věděli jste například, že pohanková mouka a pohankové výrobky jsou vhodné...

číst více
Slavnostní zakončení školního roku 2024/2025

Slavnostní zakončení školního roku 2024/2025

Slavnostní zakončení letošního školního roku proběhne ve středu 25. června 2025 od 8:45 hod. v Rytířském sále zámku ve Frýdku. Součástí slavnostního zakončení bude předávání výučních listů a maturitních vysvědčení. Program: 8:45 – 9:45 slavnostní zakončení a předávání...

číst více
Exkurze do pohankového mlýna

Exkurze do pohankového mlýna

Ve středu 14. 5. jsme se vydali vlakem do Frenštátu a pak pěšky do Pohankového mlýna pana Šmajstrly. Dozvěděli jsme se zajímavé informace o historii rodinné firmy, postupech zpracování pohanky. Věděli jste například, že pohanková mouka a pohankové výrobky jsou vhodné...

číst více