Domů

» Aktivity » Gastroworkshop

Gastroworkshop

13. 12. 2021

Na Střední škole gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku proběhl dne 3. 11. 2021 workshop v rámci projektu „Zásady moderní přípravy jídel II“,  pořádaný UNIHOSTEM a Moravskoslezským krajem na téma Svatomartinské menu. Workshopu se zúčastnilo  sedm škol MSK.

Lektor Tomáš Braczek ukázal učitelům a žákům přípravu nevšedního svatomartinského menu za použití regionálních surovin.

Všichni učitelé odborného výcviku a žáci zúčastněných škol ocenili kvalitu a vzhled připravovaných pokrmů.

Podobné články

Upozornění pro strávníky školní jídelny!

Školní kuchyně

Dne 23. 4. 2024 bude z provozních důvodů výdej obědů probíhat od 11:00 do 14:00 hodin. Dne 24. 4. z provozních důvodů nevaříme. Děkujeme za pochopení. Vedoucí školní kuchyně

číst více
Přednáška nejen o dobrovolnické činnosti

Přednáška nejen o dobrovolnické činnosti

Dne 3. dubna 2024 nás ve škole navštívil PhDr. Petr Adamus Ph.D. - vedoucí DC Adra ČR. Během své přednášky: Dobrovolnické aktivity, které se zúčastnily třídy CRO1, CRO2, CRO3, pohovořil o rozmanitých dobrovolnických aktivitách. A důležitosti a prospěšnosti" každého...

číst více
Upozornění pro strávníky školní jídelny!

Školní kuchyně

Dne 23. 4. 2024 bude z provozních důvodů výdej obědů probíhat od 11:00 do 14:00 hodin. Dne 24. 4. z provozních důvodů nevaříme. Děkujeme za pochopení. Vedoucí školní kuchyně

číst více